Am vrut sa facem niste carnati deosebiti, si am reusit. Totul pleaca de la materia prima. Iar noi am ales sa folosim toata carnea porcului, incluzand parti nobile cum ar fi ceafa, cotletul si pulpa, toate de la porci crescuti in romania, cu simt de raspundere.Pe cand toti se focuseaza pe pretul fina..
Salamul crud-uscat de porc este inspirat de reteta spaniola. Se realizeaza din cele mai bune parti ale pulpei de porc si grasime tare.Pulpa este curatata de grasimea moale si tesut conjunctiv fapt ce confera salamului o textura de neegalat.Materia primă este doar de origine românească. Salamul este ..
Savurează aroma inconfundabilă a porchettei artizanale, preparată cu grijă din carne de porc suculentă, asezonată cu ierburi aromatice precum rozmarin, salvie și usturoi proaspăt. Rulată și gătită lent pentru a obține o crustă crocantă și un interior fraged, această delicatesă italiană este perfectă..
Salamul crud-uscat de porc este inspirat de reteta italiana. Se realizeaza din cele mai bune parti ale pulpei de porc si grasime tare.Pulpa este curatata de grasimea moale si tesut conjunctiv fapt ce confera salamului o textura de neegalat.Materia primă este doar de origine românească. Salamul este ..
Salamul crud-uscat de porc este inspirat de reteta italiana. Se realizeaza din cele mai bune parti ale pulpei de porc si grasime tare.Pulpa este curatata de grasimea moale si tesut conjunctiv fapt ce confera salamului o textura de neegalat.Materia primă este doar de origine românească. Salamul este ..